459 popsaných nemocí, 517 článků bylin, 180 článků potravin, 136 skupin léčiv, 26 vitaminů a minerálních látek

Kachna

Popis

Kachna patří stejně jako husa mezi drůbež, konkrétně vodní. Její maso je tedy na rozdíl od kuřecího červené a patří mezi drůbežími masy k těm tučnějším. Proto bychom ho měli konzumovat spíše výjimečně. Stejně jako ostatní masa je zdrojem bílkovin a tuků. Kachnu konzumujeme většinou pečenou.

Kachna

 

 

Máslo
Sladkosti, Sušenky, Tyčinky, Piškoty, Bonbóny
„Kdo je umírněný v jídle, je sám sobě lékařem.“ Latinské přísloví
Klíčení
Lilek
Kachna

Sdílení

Teff, Milička
Polévky
„Jím proto, abych žil, nežiju proto, abych jedl.“ Sókratés
Kefír, zákys, acidofilní mléko
Hrušky