459 popsaných nemocí, 517 článků bylin, 180 článků potravin, 136 skupin léčiv, 26 vitaminů a minerálních látek

Kachna

Popis

Kachna patří stejně jako husa mezi drůbež, konkrétně vodní. Její maso je tedy na rozdíl od kuřecího červené a patří mezi drůbežími masy k těm tučnějším. Proto bychom ho měli konzumovat spíše výjimečně. Stejně jako ostatní masa je zdrojem bílkovin a tuků. Kachnu konzumujeme většinou pečenou.

Kachna
Kvašení, fermentace
Slunečnicová semínka
„Kdo je umírněný v jídle, je sám sobě lékařem.“ Latinské přísloví
Oves
Křen
Kachna

Sdílení

Jáhly, Proso
Slané pečivo, chléb, rohlíky, housky
„Mnoho jídel způsobuje mnoho chorob.“ Lucius Annaeus Seneca
Cizrna, římský hrách
Luštěniny